Friday, April 21

GIVEAWAY: "KOPI TANPA GULA"

Cik Hani | 20:45 | 1Comments |
(Klik banner diatas)

Dah lama rasa tak buat GA ni.. hani tak tahu dapat sambutan atau tidak..
try n erorr je ni! ekekekee... okay, hani sajaaa buat.. untuk suka-suka...
siapa rasa nak join, boleh jee join ya. tiada paksaan. hehe.

Mula: 05 May 2017
Tamat: 29 May 20 17 

Caranya mudah saja hanya perlu mengopi banner di atas dan backlink kan ke blog hani.
Oh ya, jangan lupa letak tajuk sekali tauuu!

Kenapa "KOPI TANPA GULA??" hermmm... kenapa ya.....
hani nak korang kongsi pengalaman korang bercinta ... 
hani nak cerita yang kena dengan tajuk giveaway hani. hehehe.

"KOPI TANPA GULA" :)

Pemenang akan menerima 2 buah novel koleksi kesayangan hani!

Hani mencari dua orang pemenang story morry yang berjaya mencuit hati hani ni.
Hehehe. ada masa lagi kan. mulanya pun bulan MAY . ada masa cari idea menulis. :)


Hadiah bakal hani update esok ya kawan-kawan. :)

1 comment: