Sunday, March 20

Hilangkan Parut Dengan Produk Azanis Scar Serum

Cik Hani | 21:28 | 1Comments |
ASSALAMMUALAIKUM...

CARA HILANGKAN PARUT DI BADAN DENGAN BERKESAN!

Korang ada masalah parut yang susah nak hilang tak? paling tepat sekali , parut degil? contoh: parut lepas eksiden , parut jerawat, parut luka. Yang melekat sampai sekarang tak mahu hilang tu?
Ada? kalau ada, meh sini, kita nak kongsi sikit tentang produk Azahanis Scar Serum!

Antara KEISTIMEWAAN Azanis Scar Serum :

- Dapat menghilangkan kesan parut dengan mudah even parut tu dah 10 tahun menumpang dan bertapak serta bermastautin di kulit korang !

- Hanya mengambil masa sebulan sahaja untuk memudarkan kesan parut .

- Kulit akan menjadi seperti sediakala .

- Merawat segala jenis parut yang ada termasuk parut jerawat , kudis , kayap , kesan kemalangan , cacar dan sebagainya .Azanis Scar Serum ni dilengkapi dengan bahan utama yang baru, iaitu cocoabutter. Gabungan istimewa antara vitamin E dan Cocoa Butter . 1 Botol Azanis Scar Serum ni tahan selama 30 hari tau!

Ia mengandungi 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) yang dirumus dari soya. Vitamin semulajadi D-alpha Tocopherol mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin-E sintetik (juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol). Manakala, Cocoa Butter telah dikenali di seluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut. 

Produk Azanis Scar Serum ni 100% diluluskan oleh KKM . Di yakini HALAL dan BERKESAN!


Bagaimana Azanis Scar Serum mampu hilangkan kesan parut yang luarbiasa?

Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.


Cara penggunaan Azanis Scar Serum:

Hanya sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut yang terdapat di seluruh kulit korang . Sapu sekerap yang mungkin atau juga boleh sapu pada waktu pagi dan malam .

Untuk parut cacar dan terbakar , tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum . Untuk parut pembedahan , tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum ini .

Di sini kita sertakan beberapa testimoni yang telah menggunakan 
produk Azanis Scar Serum ini:Azanis Scar Serum Sesuai Untuk Kulit;

* Kulit berminyak
* Kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
* Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)
*Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon & 
Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (Kulitnya sudah nipis)

Berita baik untuk korang semua juga, korang boleh dapatkan sebotol Azanis Scar Serum ini dengan harga RM60 sahaja . Boleh dapatkan contact Hani untuk order. Whatsapp: 010 516 7929 (CIKHANI).

Untuk keterangan lanjut, klik link ni;
FB : Azanis HQ


1 comment: