Sunday, October 18

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th

Cik Hani | 19:23 | 7Comments |


ASSALAMMUALAIKUM...

(klik banner untuk join)


Birthday semasa kecik,
parents rajin sambut birthday hani..
tapi lepas sekolah menengah, dah tak sambut lagi.
sebab diorang kata; hani dah besar. haha.
tapi still beri hadiah pada hani.

Dan.. selepas beberapa tahun, 
jumpa someone ni, then pada birthday hani yang
 jatuh pada bulan 7.. setiap kali hari lahir tiba...
ada dia yang sudi buat "SURPRISE"
pada hani... terasa kembali ke zaman dulu-dulu pula.
hehehehee..

apa yang hani tak boleh lupakan,
setiap tahun, si dia akan berikan surprise pada hani.
tak pernah dapat kejutan istimewa dari sesiapa.
dialah lelaki pertama yang buat mcm tu.
even, dia busy sekali pun,
dia takkan pernah lupa untuk hantarkan "surprise" buat hani.
itu yang makin sayang tu.. hehe...

Apa surprise yang hani dapat??
KEK & HADIAH.
bermakna sangat-sangat..
nampak dia macam tak ambil berat, tapi sebenarnya dia ingat. :)

Okay, tu jela pengalaman cik hani.
macam mana dengan pengalaman korang pula?
jom sertai GIVEAWAY CIK BEBEL TURN TO 22TH :)

Klik pada banner di atas yep.


7 comments:

  1. wahh sweetnya si dia hehehe.

    goodluck kak hani! wah wah blog berwajah baru.cun :D

    ReplyDelete
  2. Bestnya si dia selalu ingat akan dik hani....hihi

    Semoga berjaya dik hani....

    ReplyDelete
  3. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari Ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    ReplyDelete
  5. good luck
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Tinggal kurang 24 jam lagi berakhirnya Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000. Moh kita join
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    ReplyDelete
  6. Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
    Boleh blogwalking dengan cik belbel.
    Awwww so sweet. Semoga kekal till jannah hani :)

    ReplyDelete
  7. dari ga yg sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html
    follow sini

    ReplyDelete