Sunday, October 18

ESOK KEPUTUSAN "GIVEAWAY NOVEL KESAYANGANS"

Cik Hani | 19:09 | 17Comments |


ASSALAMMUALAIKUM...

(klik banner utk lihat senarai peserta)

Sedia maklum;
Giveaway novel kesayangans telah pun TAMAT dengan jayanya
pada 16/10/2015 yang lepas.

Ramai yang tertanya-tanya novel apa yang saya nak beri.
Okay, now saya tunjuk "Novel kesayangans" yang ingin di beri
pada followers yang bertuah. hehe.


Tadaaaa...
tulaa novel yang ingin hani beri pada peserta yang terpilih.
siapa agaknya ye?
korang tunggu esok ni ye..
tepat 8.00 malam!

Hani memang cukup minat dengan karya penulis ni.
dan ini adalah salah satu penulis favourite hani tau!.



Pemilihan giveaway kesayangans di buat secara random di sini;

Pada yang tak di pilih, takpe,
nanti hani akan buat lagi ye..

Terima kasih korang kerana sudi support
GIVEAWAY NOVEL KESAYANGANS..

Terharu sangat.. saya hargai korang semua..
THANKS A LOT!

so, jumpa esok.
di mana? hanya di sini :)

Okay, byee byee semua ^_^


17 comments:

  1. wahhh banyak sangat ni kak. ni yang nk nangis lagi ni hahha

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnyaa! semua novel tu saya tak baca lagi. huwaaa mr random pilih lah no penyertaan saya! ahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. apa2 hal pun tunggu mlm ni ye

      Delete
  3. bestnyeee, bestnyeeee~

    ahahaha~ nok jugakkkk !!!
    good luck semuaaaaa ~.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. awok doa2 ye.. mane tau terpilih. hehe

      Delete
  4. Wah...bestnya kalau dapat novel tu....
    tak pernah baca lagi novel tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ni novel yg dah xde reprint lg da.. tp thun ni punye novel. best

      Delete
  5. akak,kite dah join tapi terlupa nak bagi link. sekarang ni baru perasan. uwaa ruginya. masih diterima ke? http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html
    kalau tak diterima tak ape lah,tak ada rezeki kot, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh dah join ye.. boleh2.. dun wurry :)

      Delete
  6. Huwaaa ... Nakkk ...
    Mr. Random, please be nice to me ...

    ReplyDelete
  7. Random.org mudah-mudahan NO.1 tu bertuahhhh darimu hehehehe.Saya peminat novel hahaha ta kisah siapaaaaaaaaaa pun penulisnya :D

    ReplyDelete
  8. Salam singgah petang dik hani....tak sabar nak tau siapalah mr. Random nak pilih malam ni....

    ReplyDelete