Saturday, February 7

Hadiah GiveAway Dari HaiCetak

Cik Hani | 17:42 | 0Comments |

Jeng jeng jeng... look this! 
Hadiah special ni datangnya dari #HaiBlogger.

Hani rasa beruntung dan bertuah sekali,
sebab terpilih menerima hadiah dari HaiCetak ni.

Sedia maklumla, HaiCetak ni, design bajunya semua cantik-cantik.
Kalau korang berminat dengan tshirt yg hani pilih ni,
bolehlah follow ig mereka @HaiCetak.

Bukan design baju ni je, melambak lagi design cantik2 korang boleh pilih,
atau ikut pada yg korang nak. 
Harganya pun berpatutan. Kalau ada yg nak tempah sebarang tshirt, 
boleh order dgn mereka ye.

Sebenarnya, kalau nak diikutkan,
hani masuk contest #HaiBlogger untuk menang 2 voucher dari #PakJohnSteamboat.

Tapi.. mungkin nasib tak menyebelahi hani.
Its okay. tshirt yg hani dapat ni pun cantik tau.
Special lagii.. hehehe..

Harap lepasni #HaiBlogger dapat anjurkan lagi contest sebegini.




Okaylah, nanti hani update lagi...
Thanks sudi singgah membaca blog hani yep.
:)

No comments:

Post a Comment