Tuesday, February 10

Giveaway 7 HARI by Syira Lokman

Cik Hani | 20:14 | 24Comments |
Hai korang... 
hani di tag oleh rakan blog hani, sayidah napisah !

Untuk sama-sama join segmen "Giveaway 7 HARI by Syira Lokman"

Jom kite join sekaki nak tak? hehehe..
caranya mudah saja, korang hanya perlu klik banner di bawah,
dan ikuti syarat2 berikut :)




24 comments:

  1. yeayyy join jugak hehehe. goodluckk kak hanii :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.. inshaallah sy join ye

      Delete
  3. Assalam , All the best :) saya dari GA yang sama ,

    ..http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    saya invite awak join GA saya jum :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  4. singgah dan follow dari segmen yang sama ;)

    http://budaksembilanpuluhlima.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D good luck
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sy dtg dri GA ni. jemput singgah ke blog kita pulk :d http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah.. terima kasih singgah :)

      Delete
  7. Good Luck.
    Singgah sini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  8. Hi qila singgah sini wuhuw! Goodluck jugak sebab qila pun masuk kikiki. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke.. hehe.. goodluck 2 u too.. sorry late.. baru on blog :)

      Delete
  9. Singgah cne...gud luck ye sama2 lah kite...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    klu sudi jom join bloglist yana juga...http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/bloglist-almira-alwani-2015.html

    ReplyDelete
  10. singgah dan follow dr segmen yg sama..

    http://www.papaglamz.com/2015/02/giveaway-7-hari-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  11. TERIMA KASIH SUDI JOIN GA SYIRA...JOM BLOGWALKING...NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG YE :D JGN LUPA CEK SEMULA SYARAT TAUUUU !

    ReplyDelete