Friday, February 13

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

Cik Hani | 23:18 | 16Comments |
Assalammmualaikum Emma..
Thanks invite giveaway..
Hani nak cuba nasib yee.. hehehe...


Petang hari menjala ikan,
Sambil menyiram bunga di taman;
Selamat hari lahir hani ucapkan,
Kepada Cik Emma yang budiman. :)

Anak padi tumbuh melata,
Berenang-renang si anak ikan;
Kek sudah di depan mata,
Silalah Cik Emma potong untuk raikan.




Tumbuh segar pohon melati,
Terbang tinggi burung lelayang;
Hadiah apa yang Cik Emma nanti,
Daripada orang yang tersayang?

Kura-kura dan arnab bermain lumba,
Meragut rumput si kambing biri-biri;
22 Mac hari lahir Cik Emma,
Apakah hadiah yang Cik Emma hendak Hani beri? ;)

Sakitnya kaki terpijak duri,
Kerna hendak menangkap ikan;
Kepada Tuhan kita syukuri,
Atas usia dan rezeki yang diberikan.


Ucapan Dari Hani:

+ Semoga Emma panjang umur ..
+ Semoga Emma diberikan rezeki yg melimpah ruah..
+ Semoga Emma sentiasa berada dalam jagaan Tuhan dan diberi kesihatan yg baik.
+ Semoga Emma sukses dalam kerjaya Emma.
+ Last.. Semoga Emma bahagia disamping keluarga dan orang tersayangg.. :D


Ikhlas,
Cik Hani ^_^

16 comments:

  1. Assalam dear ,

    Woahh best nya wish , siap berpantun pantun heheh ,
    saya suke saya suke , nanti cek url ye ?

    good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam emma :)

      terima kasih ye .. hehe.. thanks invite juga :P

      Delete
  2. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  3. saya dari GA yang sama, goodluck :)

    ReplyDelete
  4. Hebat...siap berpantu bagai..al maklum la waniti nie kreatif ya..apa2 pun good luck

    ReplyDelete
  5. Goodluckk cik hani. Saya pun join jugak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. woww.. awak pun join juga ye.. hehe goodluck too!

      Delete
  6. Pandai sungguh Cik Hani berpantun ye

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete