Thursday, January 29

Terima Kasih Sayang...

Cik Hani | 15:30 | 4Comments |
Nak story kisah pagi tadi ni.. hehe..
rasa happy sangat lah tengok incik abang ni mention nama den kat FB dia.
mau tak happy? happy gile kot.. haha. beberapa baris ayat dia. buat aku tersenyum.

Termenung sekejap. ingatkan dia. dah lama tak jumpa.
dia terlalu sibuk dengan kerja. aku okay je. 
kalau dulu memang bising jela, sebab tak dapat jumpa.
sekarang? alhamdulillah.. sikit demi sikit.. aku mula terima "kesibukkan" dia.

Tersenyum pula ingatkan semua memori dengan dia. terima kasih. atas kata-kata ni.
bermakna sangat-sangat. selagi kita masih bersama, den cuba memahami
segala rutin harian & kerja sayang ye. 

Kalau bukan aku yang perlu ada dengan dia, siapa lagi kan?
aku sentiasa sokong apa yang dia buat. apa saja.
semuanya 'lampu hijau'. macam tula aku nak dia buat pada aku.
apa yang aku buat, aku harap dia pun ada sama. support aku.

Nak bersama buat masa yang panjang,
perlu banyak bersabar dan perlu memahami pasangan.
itulah pesanan abah tersayang pada aku.
jadi aku banyak juga belajar mengawal perasaan aku.

Dulu kadang-kadang ada masa mesti ada salah faham antara hubungan kiteorang.
miss communication tu.. selalu terjadi..
sekarang... rasanya dah takde.. hehehe...
cuba perbaiki diri sendiri.. hee

Terima kasih sayang.. 
semoga Allah mempermudahkan segala urusan sayang..
semoga segala apa yang kita rancang berjalan lancar...
aminn..



4 comments: