Friday, January 9

Saya Jual CelebrityLass!

Cik Hani | 12:45 | 4Comments |Pertama di Asia! Celebrity Lass Master Odourless bukan deodorant, bukan juga perfume, tapi kesan MAGIK nya mengelakkan bau yang tidak diingini selama 24 jam dengan hanya 1-2 picit sahaja! Guna pagi untuk kesegaran sepanjang hari, guna malam untuk tidur lena hingga bangun esok nya! • Produk ini namanya :  Master Odourless – Celebrity Lass
 • Ia keluaran bumiputera Islam, ia halal, selamat dan berkesan.
 • Ia bukan deodorant !
 • Ia bukan perfume !
 • Ia adalah MASTER ODOURLESS!
 • Ia meneutralkan bau badan anda.
 • Ia merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat.
 • Ia menghilangkan masalah bau ketiak, bau kaki dan keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat !
Dengan penggunaan CELEBRITY LASS - MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja. 

Aktiviti seharian dan bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh.  Ini menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan. Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti, pada petang hari biasanya anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini. 

Jika anda menggunakan CELEBRITY LASS - MASTER ODOURLESS anda akan kekal segar, kering dan lebih yakin selama 24jam! Ya, ia adalah apa yang saya maksudkan.

Apakah fungi CELEBRITY LASS ?

Ia merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat. Ia bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau. Penggunaan CELEBRITY LASS hanya sekali sehari sahaja, cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.

CELEBRITY LASS bersifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan. Kulit pada bahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsisten dan terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama lebih 24 jam.

Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS ?

Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS terdiri bahan berkualiti premium. Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, air suling, tawas dan herba terpilih. Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.

Tak perlu pantang dalam pengambilan makanan, kerana CELEBRITY LASS ialah pelengkap kepada sesi membersih diri anda sahaja. CELEBRITY LASS tiada 'side effect' dan produk ini hanya untuk kegunaan luaran sahaja.Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS ?

1. Titiskan 6-7 titik CELEBRITY LASS  sahaja ke telapak tangan anda.

2. Kemudian sapukan kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak, kaki, celahan badan dan anggota lain.

3. Tunggu 3 saat sahaja, bau pada bahagian tubuh yang telah disapukan CELEBRITY LASS akan hilang dan lenyap.

Anda boleh gunakan pada bila-bila masa dan ia akan bertahan 24 jam atau lebih.
Saya syorkan anda gunakan CELEBRITY LASS  beberapa minit sebelum mandi (petang/malam).
Produk ini memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.


Berkesan ke CELEBRITY LASS ?

Kesan penggunaan CELEBRITY LASS dapat dirasai selepas 3 saat menggunakannya dan boleh bertahan dalam tempoh 24jam. Walaupun anda melakukan kerja atau aktiviti sukan yang sangat berpeluh, CELEBRITY LASS masih berfungsi dengan sangat baik. Berhenti dari menggunakan CELEBRITY LASS sama seperti anda berhenti menggunakan bahan mandian yang lain.


CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan pantas.

Dengan penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja.

Aktiviti seharian dalam bekerja, bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh dan menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan.

Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti petang hari anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.
Berapa harga CELEBRITY LASS ?

Harga RM85
tapi sekarang HQ bagi diskaun RM10 tau,
so cepat-cepat dapatkan sementara harga masih RM75

HARGA AKAN DINAIKKAN BILA-BILA MASA SAHAJA,
Jangan menyesal jika harga sudah dinaikkan.

Kami juga ada jual botol kecil (5ml) sebagai trial 
Harga: RM15 ( postage RM6)

Macam mana nak dapatkan? Anda boleh beli dari stokis yang terdekat 
atau pun dengan saya sebagai agen rasmi CelebrityLass :)

Hubungi saya: 
010-5167929 (CIKHANI)
*Whatsapp & Telegram


4 comments:

 1. Saya nak free ! Hahahahahaha. :P

  ReplyDelete
 2. hehehe segar sepanjang hari cemni..
  fresh saja bagus..

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe yep... kalau nak order, order dgn hani ye ;)

   Delete