Thursday, January 29

Design Blog By: Sheda Ucu

Cik Hani | 13:53 | 0Comments |
Assalammualaikum....
semoga pembaca blog hani dan juga rakan-rakan blogger hani
sentiasa berada dalam kedaan sihat dan semoga kita hamba-hambaNya 
di lindungi olehNya...

Rindu hani tak? Rindu hani berceloteh tak?
HAHA. apa punya soalan la..
mestilah rindukan.. ke korang tak rindu ni?
HAHA...

Harap-harap tak jemu mengunjungi blog yang tak seberapa glamer ni.
Okay, nak kongsi sikit tentang blog hani yang dah bertukar "WAJAH" :D

Cantik tak design ni? ramai pm kat FB..
semua kata, "Wah blog kau dah cantik..".
hah.. blog cantik, sebab orang yang buat blog ni pun cantik
dan pandai orangnya. 

Siapa lagi kalau bukan rakan blog hani, iaitu SHEDA UCU .
Hani suka kerja yang dia buat. 
Hasilnya..... fuhhh.... jatuh cinta di buatnya!

Siapa-siapa yang nak tempah template blog macam hani ni,
boleh lah korang contact Cik Sheda kita ni di sini: www.shedaucu.com .

Nak tau charge harga? RM200? bukan... RM100? pun bukan..
kalau korang nak tau.. harganya memang berpatutan!
Tak percaya? tengok kat bawah ni:

Tak taula kalau cik sheda nak update harga baru dari semasa ke semasa :)


Servis memang terbaik.. tapi kalau lambat ke..
janganlah korang marah-marah pulak...
tak baik.. kita sebagai pelanggan, perlu bertolak ansur.

Okay, inilah rupa blog kesayangan hani yang dah bertukar wajah ;)




Senang hati tengok blog sendiri..
simple pun simple..
hehehe..

Okaylah, ada masa, kita borak-borak lagi..

Yang sentiasa comel,
Cik Hani

No comments:

Post a Comment