Saturday, November 1

Liebster Award Lagii!!

Cik Hani | 00:10 | 0Comments |
Assalammualaikum buat blogger tersayang dan pembaca sekalian....
Hani dapat tag LIEBSTER AWARD dari blogger Misz Aa !!
Ini kali ke berapa hani kena tag pun tak tahu la.. haha..
terima kasih banyak banyak pada yang sudi tag hani..

Untuk maklumat lanjut tentang LIEBSTER AWARD ni , korang boleh la lawati
laman web yang hani higlight ni untuk ketahui lebih lanjut tentang ni okay?


Soalan dari blogger Misz-Aa;

1. lagu apa yang korang suka? kenapa?
2. game apa yang korang suka main, bila boring?
3. siapa yang korang adore or respect?
4. suka makan ice cream perisa apa? kenapa?
5. prefer vampire or wolf? kenapa?
6. suka autumn, spring, summer or winter? mengapa?
7. takut kepada binatang atau serangga apa? mengapa?
8. TVshow apa yang korang suka tengok?
9. suka bunga apa? kenapa?
10. apa movie yang korang suka sangat? kenapa suka?
11. apa pendapat korang tentang blog "weird girl speak" ni?

Jawapan:

1. Lagu "Usah Lepaskan" nyanyian Taufik Batisah. 
sebab lirik lagunya yang terlalu bermakna. :)
2. Cookie Jam!!! sebab ada coklat berwarna warni.. hee
3. Of course my abah! hani adore abah sebab abah punya sikap yang tegas, bertanggungjawab serta penyayang orangnya. dan hani menghormati dia sebagai abah yang mendidik hani dan orang yang lebih tua dari hani :)
4. Hani suka makan aiskrim "Magnum Gold " 
sebab hani suka coklat bersalut vanilla! ;)
5. Vampire! sebab dia sejenis mahluk yang boleh berubah dalam satu masa.. 
menjadi manusia serta mahluk yang mengerikan !!
6. Hani suka sebab ia serupa dengan perasaan hani yang sentiasa berubah..
seperti; ceria, garang, kadang kadang beku :)
7. Hani takut lipas, tikus dan kumbang.. hehe.. sebab ia menggelikan kot..
8. Horror,thriller, adventure, dan comedy.
9. Suka bunga rose.. sebab ia wangi dan berwarna warni ;)
10. Movie yang hani paling suka tengok.. "ISTANBUL AKU DATANG"
sebab cerita dia terlalu banyak moral of story .
11. Pendapat hani, blog awak simple, bila buka dalam browser,
tak loading, dan senang nak baca.. background yang menyenangkan.. :)


Terima Kasih kerana sudi Tag hani, semoga awak suksess selalu,
dan sentiasa bahagia menjalani hari-hari yang mendatang yea.
ikhlas dari saya, Hani :D

No comments:

Post a Comment