Monday, October 13

Akhirnya..

Cik Hani | 00:25 | 4Comments |
Akhirnya lenovo kesayangan hani 'baik' juga setelah seminggu lebih menangis  meratapi kerosakkan lenovo tu kan... thanks pada incik abang, sebab.. kalau takde dia, mungkin hani dah putus asa nak membetulkannya.. sebab kos untuk betulkan tu agak tinggi.. dan incik abang berjaya carikan orang yang boleh membaikkan lenovo tu dengan harga yang rendah.. alhamdulillah.... incik abang selalu je ada masa hani dalam kesusahan... terima kasih banyak-banyak... itu sebab hani terlalu sayangkan dia.. dia sentiasa ada bila hani dalam susah.. i love him so much..

Walaupun keadaan dia yang letih dan penat baru balik dari penang, dia sanggup bawa hani betulkan lenovo tu.. hani terharu sangat... ish.. bila tengok muka dia, memang dah tahu dia tu letih yang teramat sangat.. tapi hani happy sangat.. sebab dapat jumpa dia sabtu dan ahad. dua hari tau. walaupun hanya pegi hantar tipon lenovo tu, janji dapat tengok muka dia sampai sini dengan keadaan yang selamat.. buat hani lega sangat-sangat... hani susah hati kalau dia jauh dari hani... biarlah satu tempat, walaupun dah jarang jumpa...

Okaylah, nanti hani update lagi :)

4 comments:

  1. dah lama ke Hani pakai lenovo tu ? mak ayah CT guna lenovo gak and selalu hang aje.. mak dah pernah hantar baiki skali and okay lah balik so far..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baruu 5 bulan guna.. lenovo ni bagus cuma tgk nasib kita dpt hp tu cmne kan.. bila lepas antr kedai, mmg xde mslh lg lepas tu.. hehe

      Delete
  2. akk pn pakai lenovo..aritu ttibe hp ni jadi blank ( gelap je) kalo on off pn just keluar perkataan lenovo je..akhirnya suami format balik..siap tgk youtube sbb lenovo kn guna bahasa cina.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke.. itu mcm masalah screen tu.. hani pun mslh yg sama juga.. cuma xgelap tp screen lari2 :)

      Delete