Tuesday, August 19

Throwback: Clora Studio

Cik Hani | 13:17 | 0Comments |
Salam mesra dari hani buat pembaca blog yang di kasihi... hani harap semuanya dalam keadaan sihat... maafkan hani, jarang rasanya update blog... selalu up banyak entry... tapi..
sekarang jarang-jarang.. sebab apa ya? hurm.. takde jawapan....

Okeyy, hani nak throwback kembali, semasa kedatangan hani di alu-alukan oleh Azhar in the geng di Voxscape Studio Cheras.. hani di fahamkan Voxscape adalah nama studio fotografi mereka, dan Clora Studio pula memerangkap pada photographer mereka. sedia maklum, Clora studio ni menyediakan pakej wedding photographer dengan harga yang sangat berpatutan..kena dengan kualiti gambar tersebut.. hani belum pasti lagi harga sebenar sebelum ada promotion ni.. hani belum sempat nak bertanya...tapi ini sedikit maklumat yang hani dapat dari fan page Clora Studio;




PROMOTION UPDATED! 
#CSWEDDING by Clora Studio

Your Professional Moment's Catcher



WEDDING PHOTO
Started from RM2200 only for 2 events : Nikah + Sanding
+ 1 Photobook 8" x 12" ( 40 Pages )
+ 1 Senior Photographer 
+ 1 Junior Photographer

+ 8GB Pendrive

OPTIONAL : Add RM200 only for Exclusive #LIVEUPDATE session through your social media!

WEDDING VIDEO
Started from RM2200 only for 2 events : Nikah + Sanding

+ 1 HIGHLIGHTS NIKAH
+ 1 HIGHLIGHTS SANDING
+ 2 CINEMATOGRAPHER
+ DVD SOFTCOPY COVER PRINTED
OPTIONAL : Add RM200 only for 3 hours Pre/Post Wed Session to include beauty shot in your wedding video!

Whatsapp/SMS/Telegram/Wechat +60124250544 for booked your date. T&C applied.

Instagram : @clorastudio




Kalau korang masih tercari-cari pakej photographer terbaik, photoshoot studio harga murah tapi berkualiti, hani cadangkan korang datanglah ke Clora Studio dan Voxscape.... sempat hani promote studio hang ni, iszee, hehehe... untuk maklumat lanjut, rujuk di bawah :

Untuk maklumat lanjut boleh ke 


Dah habis promote, hani nak sambung balik... kedatangan hani hanya untuk makan-makan bersama mereka..kami memang dah rancang nak buat barbeku bersama.. dan dari situ lah hani di perkenalkan pada mereka.. dan dari situlah hani kenal penyayanyi youtubers pujaan hani, Azhar Mustapha.. ngeh3.. kebetulan pulak waktu tu, Encik Mimpi datang ke Voxscape Studio .. tapi tak dapat nak melepak lama bersama dia.. tapi, rasa teruja sangat! sebab dapat tengok depan mata kan.. hihihi... alhamdulillah, mereka melayan hani dengan baik.. dan diorang pun tak sombong, malah terlalu peramah! hehe..kenangan hani bersama Voxscape Studio... masa jamuan open house pun, hani sempat bergambar dengan Tasha Mashahar.. Syed Syamin takde pulak mase tu..kalau tak, boleh ambik gambar berdua ;p
Sorry tentang open house, voxscape di cheras hari tu, hani tak sempat nak ambil gambar dengan penyanyi-penyanyi youtubers kite.. tapi sempat juga hani berbual sekejap dengan mereka, tak banyak artis youtubers yang hani kenal.. antara yang hani tahu kak anis dan sam muhammad. bila tengok diorang (youtubers) nyanyi live serta pandai  bermain alat muzik, rasa terpegun.. hani betul-betul kagum.. harap mereka sukses dalam bidang nyanyian..dan hani harap, dapat jumpa lagi dengan mereka.. 
Hani share gambar-gambar masa di Voxscape Studio okey? sebagai penamat entry untuk hari ni.. maaf hani tak sempat lagi nak update tentang open house, di studio voxscape... inshaAllah dalam masa terdekat ni.. maaf kalau entry hani tak seberapa.. jangan jemu untuk singgah dan membaca lagi.. :))










CIK HANI


No comments:

Post a Comment