Tuesday, August 19

Open House Di Voxscape, Cheras

Cik Hani | 14:59 | 0Comments |

Wehuuu... coming up!! open house dekat Voxscape... hehe.. sorry late up.... 
hani memikir ayat nak letak dalam blog yang tak comel ni hehehe...
againn tentang "Voxscape".. hani dah dapat maklumat dari blogger meeya,
tentang penyanyi youtubers yg hani kurang kenal ni. tapi lagu diorang,
suara diorang.. semuanya merduuu... sedap sedap belaka... hehehe...


okeyyss, sedia maklum sebenarnya perancangan open house di voxscape ni kami sepatutnya buat pada
tarikh 16/08/2014 (sabtu)..tapi entah macam mana... perancangan tu kami tukar..
ke tarikh 09/08/2014 (sabtu).. pagi itu hani macam biasa tunggu membe hani jemput hani
dari banting, dan kami akan gerak terus ke Cheras....


hani memang suke event macam ni, ada makan-makan..
sebab hani ni memang kuat makan..tak kisah apa-apa jenis,
gerenti habis hani makan.. hehehe...

hani ucapkan terima kasih  banyak-banyak pada iszee dan azhar sebab sudi
menjemput hani..tak lupa juga pada meeya dan acul sebab 
bersusah payah redah banting tu untuk jemput hani...
sorry sangat-sangat... tapi.. hani suka diorang ni,
tak penah pun merungut kalau tentang hani..
diorang suka cakap "apa guna kawan kalau tak saling membantu"
tercegatlah kami di depan Voxscape ..

malu tetap ada! sebab bersama dengan artis-artis youtubers yang hani tak berapa nak kenal...
tapi memang hani layan.. sebab hani lebih minat artis youtubers menyanyi...
diorang serba boleh.. belakon, menyanyi, bermain alat muzik... :)
terutama Azhar.. wakakaka.. asyik azhar je kan.. hambik kau.. haha..
nak buat macam mana, dah memang minat dia..

apa-apa lagu memang dia boleh nyanyi,
tapi kalau bagi lagu nada tinggi,
hani rasa, azhar belum boleh lagi....
kan azhar? sakit telinga den dengar ekau nyanyi..
hahahaha.. nasib baik ada lagi merdunya.. :D



hani di hiburkan oleh mereka-mereka di bawah ini.. kalau nak tahu
lebih dalam mengenai diorang, boleh la anda-anda semua klik
dan follow diorang.. maybe korang dengar sendiri suara diorang,
korang boleh nilaikan kot, betapa benarnya kata-kata hani ni..
diorang ada potensi dalam bidang nyanyian..






Find US :
Twitter      https://twitter.com/voxscapemy
Instagram   : @voxscapemy


Find Azhar Mustapa Here :
Twitter      : @azharmustapa
Instagram   : @azharmustapa


Find Aliyas Zakaria Here :
Instagram   : @aliyaszakaria


Find Syuhada Najuwa Here :
Instagram   : @evanndine


Find Eika Syah Here :
Instagram   : @eikasyah 


Find Ikmal Hijaz Here :
Instagram   : @ikmal_0307


Find Fero Here :
Instagram  : @fairuladzreen


Find Qiezarra Here : 
Instagram  : @qiezarra


Find Dzul Izat Here :
Instagram : @xxdougiepoynterxx


Find Sam Here : 
Instagram   : @mamatlahh     


Find Arina Here :
Instagram  : @nurdoublea


alhamdulillah, semuanya dalam keadaan baik...
hani dan yang lain balik sebelum open house berakhir...
masing-masing penat...

tapi hani harap, hani dapat jumpa dengan diorang lagi lepas ni...
korang memang best! sporting habiss!!~~
Sampai sini je hani update, tunggu next entry okiess! daaa~

No comments:

Post a Comment