Wednesday, August 13

Melodi Cinta

Cik Hani | 23:43 | 0Comments |
Dapat juga hani jumpa dengan Azhar Mustapha ni.. hehehe.. minat giler kat suara dia tu... kebetulan pula rakan blogger hani mengenali Azhar Mustapha ( Abam Jeha ) ni.. penah dengar lagu Melodi Cinta?
haa ini laa penyanyinya.. lagu ni tak silap hani, tahun 2011.. haa lama tak?? haha..

Lagu Melodi Cinta di cipta bersama Melly Yana Sara.. kalau tak silapp laa.. hani tahu sikit-sikit je, sebab minat sangat dengar lirik lagu ni... dengar cerita Melly Yana Sara yg buat lirik, dan Azhar Mustapha tukang nyanyi.. hihihi.. kalau salah, Azhar Mustapha tolong den betul kan yee..;)



Azhar ni orangnya simple je, perangai dia gila-gila, jenis friendly, kelakar then baik hati...jenis yang open minded.. tu pada pandangan mata hani la... hani bukan puji-puji sengaja ye.. ini memang apa yang hani tengok depan mata.. orangnya macam mana... kalau sesiapa yang mengenali dia, memang akan kata benda yang sama. Dah dengar Azhar nyanyi? best suara dia.. cuma, jangan bagi dia nyanyi lagu nada tinggi sangat, memang sakit telinga ni dengar.. hahaha.. .


Bersama Azhar Mustapha, rakan blogger dan Encik Mimpi



Melodi Cinta

kau bidadari terindah
yang ku temu dalam lewat hariku
kau yang 1 antara seirbu
kau menawan hatiku

saat bertentang mata denganmu
seluruh jiwaku berlagu
melodi cinta ku cipta buatmu
agar jadi pengubat rindu

Chorus

tiada kata yang mampu ku ucapkan
untuk aku miliki seluruh isi hatimu
agar dapat aku khabar pada dunia
betapa aku cintai kamu

kau tercantik antara yang ada
kau terhebat di dalam jiwa
kau sempurna di pandang mata
sungguh cinta
aku mahu kamu

*ulang *

cintaku
dengarlah lagu ku cipta buatmu
agar kau tahu
rahsia hati ku
betapa benar aku cintaimu




Okaylah, tu jela hani nak cerita tentang si retis youtubers ni.. nanti hani update lagii yee...
jangan lupa LIKE fanpage Azhar. Search : Azhar Mustapha ( Official Fanpage)

No comments:

Post a Comment