Thursday, August 28

Jom Jana Pendapatan Dengan HeartBeat!

Cik Hani | 13:13 | 0Comments |
Heart Beat adalah salah satu cara bagi menambah sumber pendapatan selain Nuffnang.

KLIK sini untuk daftar -> http://heartbeat.my/index1.asp


Lepas korang signout, nampak tak gambar di atas ni? KLIK join HB! Affiliate tu..
then nanti akan keluar form untuk submit. lepas korang isi semua tu akan keluar macam ini;


Deret simbol icon tu, pilih Get A Code, then korang copy code tu,paste kan ke website/blog korang..

Hani baru letak di ruangan blog hani.. ni pun pening sebab banyak iklan .. hehehe.. :)

Kelebihan yang ada dalam HeartBeat ni ;


So apa tunggu lagi, jom sertai ramai-ramai. thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment