Sunday, August 24

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP

Cik Hani | 21:41 | 10Comments |
Orang paling last... masuk GA, CT Humairah...
hehehe.... jom join sekarang.. masih ada masa beberapa jam lagi..
untuk keterangan lanjut, boleh KLIK LINK ini : CT HUMAIRAH


Assalamualaikum.

Niat nak buat second giveaway lepas followers dah sampai 300. Alhamdulillah. Lama dah aku sediakan hadiah-hadiah ni. Beli while aku jalan-jalan keliling Penang ngan kawan-kawan. Maka hari ini aku lancarkan giveaway ini. Sudi-sudikanlah korang menyertakan diri korang. Memeriahkan giveaway aku. Insyallah kali ni penghantaran hadiah tak akan delay lama sebab semua dah get ready. Tunggu pemenang saja.

Syarat-syarat Penyertaan :
1. Follow blog Siti Yang Menaip.
2. Pastekan banner dan buat entry dengan tajuk :
GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP
dan backlink kan ke entry ini.
3. Jangan lupa tinggalkan link entry anda ya. Tak mahu seperti giveaway lepas. Buat entry tapi tak tinggalkan link jadinya aku tak tahu korang dah turut serta.
4. Selesai.

Hadiah-hadiah :
4 Fridge Magnet Pulau Pinang ( 4 Pemenang )
2 Fridge Magnet Nama Jalan Di Pulau Pinang ( 2 Pemenang )
2 Fridge Magnet Metal Bronze Basikal Street Arts ( 2 Pemenang )
4 Fridge Magnet Street Arts ( 4 Pemenang )
8 Penang Street Arts Notebook ( 8 Pemenang )

Jumlah pemenang bertuah yang dicari : 20 ORANG !!
Korang mungkin salah seorang darinya. Mari mari join kalau sudi.



10 comments:

  1. Thank you sudi join Segmen Giveaway CT.
    Senarai peserta dah update..
    bolehla semak --> Senarai Peserta Giveaway Merdeka : Penang Mari Baq Ang By Siti Yang Menaip
    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya tau hani!!! Ena doakan yang terbaik

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dari JINDRISSKA. Saya datang dari segmen yang sama... :D gudluck ye... :D

    ReplyDelete
  4. hye cik Hanizk..goodluck ye..:)

    ReplyDelete
  5. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Ayu :)
      inshaAllah.. :D

      Delete