Monday, August 4

Gambar Kenangan Raya AidilFitri Tahun Ni.

Cik Hani | 15:29 | 0Comments |
Tahun ni raya simple je.. hani takde raya sakan.. apa yang ada, itu jela...
takde nak shopping bagai.. ookay, ni sedikit sebanyak gambar yang sempat
di ambil dan hani selitkan sekali gambar incik abang beraya sekali..
hehehe.. ade sikit je... :D

Raya pertama : di rumah keluarga dan balik ke KL

Si comel tu namanya Zhariff. anak buah incik abang. 
dan yg masih muda tu bakal mertua hani.. haha..
mak incik abang. cantikkan? :)

Seronok incik abang ni, dapat jumpa 
orang yg jaga dia masa kecik-kecik dulu :)

semalam hani dan keluarga, berjalan area Shah Alam.
rumah maklang dan mak uda.


Kenangan Raya tahun ni hehehe... Incik abang paling best, sebab dia beraya banyak tempat..
hani raya dekat area Shah Alam je tahun ni... hehe... 

CIK HANI

No comments:

Post a Comment