Tuesday, August 26

Blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

Cik Hani | 10:31 | 11Comments |
Mari ramai-ramai kita memeriahkan GA Ayuinsyirah :)


Untuk join GA bersama Ayuinsyirah, boleh KLIK LINK ini:)




assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple SEMPENA bulan merdeka ini...
ayu harap ramai la kengkawan yg sudi join segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe..kalau yang dah follow ..terima kasih banyak2...hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit hingga hari merdeka.. AHAD 31/8/2014 jam 10.00 malam ..

11 comments:

  1. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. Salam merdeka,
    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  4. jalan2 sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  6. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini
    maaf lambat mai.. baru ada kesempatan masa..
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete