Wednesday, August 20

Beloved future :)

Cik Hani | 01:30 | 0Comments |
Rasa nak tidur pelok handphone je malam ni.. hehehe..
rindu sangat dengan incik abang... esok ni dia busy..
maklum laa dekat office ade 'open house' hehe..
so hani kena duduk diam-diam lah.. takleh wassap dia..
nanti kena marah.. hihihi...

Rindu sangatlah kat dia... pejam mata je muka dia..
hehe.. satu perkara yang hani tak boleh lupa tentang dia..
suara dia bila bercakap dengan hani dalam phone..
hehehe.. asyik tersenyum meleret je setiap kali dia call..
tapi bila dia moody, hani nak senyum pun, sekerat jalan jelaa..


Suka tengok whatssap ni.. hehehe....
"Abang hensem dengan sayang je"
macam ni takyah melting dengan FAEZRUL, dengan INCIK FUTURE pun
dah berganda ganda meltingnya... ngeh3 :D
aduii .. entah berapa kali jatuh hati dengan dia ni erk?
rasanya dah banyak kali.. ini kali ke berapa tak tahu laa...
hehehe... hani happy sangat dengan dia....
sebab hani buat perangai pun dia still bersabar gile-gile 
melayan kerenah hani yg macam budak-budak ni. eh?
hahaha.. serius, tersayang.. tersuka... terrindu...
semuaa ter.. hehe.. entah ke berapa kali ;)

Syukur sangat sangat dengan kehadiran dia...
sedikit sebanyak banyak mengajar hani tentang 'hidup'..
anugerah dari Allah buat hani...
hani sedar, ketika ini... hani perlu hargai apa yang Allah beri pada hani..
semua orang kata hani ni asyik buat masalah je..
sebab bila whatsapp dia, tak penah kalau tak bergaduh..
then, hani asyik cakap benda yg sama..
mujur incik abang ni sudi maafkan hani &
berikan peluang banyak kali pada hani..
sebab tu hani kena bersyukur tau tak, 
tak ada orang yang mampu bertahan dengan perangai hani..
bila mama kata macam tu, hani sedar diri hani...
tapi hani cuma jadi diri hani sendiri..
buruk & baik dia kena terima juga..
sebab mana ada manusia yang sempurna...

Hani harap sampai bila-bila hatinya tak berubah..
hanya buat hani seorang je.. hani nak jadi orang yang pertama
dan terakhir dalam hidup dia.. inshaAllah..

Hani sayang dia kerana Allah mengirimkan dia dalam kehidupan hani...
terima kasih kerana masih lagi bersama hani....
Beloved Abang, I Love Youu ;)

CIK HANI


No comments:

Post a Comment