Thursday, August 28

AWLA BLOG CONTEST

Cik Hani | 16:22 | 4Comments |

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt :)

SubhanaAllah! Alhamdulillah! Allahhuakbar!
Syukurrr!

Disebabkan ramaii yang bertanyakan Awla bila nak buat contest, jadi hari ini 25 OGOS 2014, Awla ingin membuat satu contest yang sangat menarik! Hadiahnya pula lagii lah tersangat menarik. 

Tetapi buat masa ini hadiahnya masih menjadi misteri. 

Istimewa nya contest Awla kali ini, semua orang boleh sertainya dan terbahagi kepada dua kategori, iaitu blog dan facebook. kalau uolss nak join dua-dua pun boleh! yang penting kena ikut syarat2 yang telah ditetapkan ya!. :)

SILA BACA SOALAN DI BAWAH dan ikut SYARAT-SYARAT yang telah ditetapkan. 

Soalan: Kenapa anda suka terjah/melawat blog Awla Mukhlisah?

Syarat-syarat penyertaan:

1.Jawab soalan yang diberikan dengan jawapan yang terbaik! Jumlah patah perkataan tidak kurang daripada 20 dan tidak lebih daripada 100 patah perkataan.

2. Ada blog sendiri.
*Bagi yang tidak mempunyai blog, boleh tuliskan jawapan anda di wall facebook masing-masing dan harus mendapatkan LIKE sebanyak yang mungkin.

3. - Wajib Follow blog Awla (kalau dah follow tu teruskan follow Awla ya :)

4.     - Wajib LIKE Page " Awla Mukhlisah Beauty Shop "

5.     - Wajib Follow twitter Awla bagi yang ada Twitter : " https://twitter.com/AwlaMukhlisah "

6.     - Copy banner kat atas dan letakkan dalam entri blog/facebook.

7.     - Buat Entri bertajuk " SAYA SUKA TERJAH BLOG AWLA MUKHLISAH KERANA…………….. "

8.     - Letakkan link entri segmen di ruangan komen di entri CONTESTini sahaja. 'pastikan WORD VERIFICATION takde ye'

==========================================================
[ MAKLUMAT PEMBELIAN tentang AWLA's BLOG CONTEST ]
Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan  AWLA's BLOG CONTEST
 daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.




_______________________________________

Jawapan :

Saya suka terjah Blog Awla Mukhlisah kerana, terdapat banyak tips yang menarik untuk di pelajari, di samping itu banyak produk baru yang boleh saya dapati di blog Awla Mukhlisah ni. Tips kesihatan yang menarik minat dan saya cuba amalkan sehingga kini, ialah Rabun Mata. Al-maklum, saya ni specky. Saya banyak mengikut tips yang di sarankan, alhamdulillah, walaupun tak berkesan keseluruhannya, tapi rabun mata saya sedikit demi sedikit makin kurang rabunnya. :) Selain itu, saya gemar membaca informasi mengenai produk kecantikan, pelbagai produk kecantikan dan kesihatan yang di kongsikan, saya sentiasa follow up blog Awla Mukhlisah ni. Banyak yang boleh kita pelajari bila mengunjungi blog beliau :) -Cik Hani

4 comments:

  1. good luck!
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    jEMPUT JoiN http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-jom-blogwalk-2-by-mellya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankiee! :)

      terima kasih sekali lagi kerana sudi jmput hani join ;)

      Delete