Tuesday, July 8

Selamat Hari Lahir Ke-24 Buat Hani...

Cik Hani | 15:34 | 0Comments |
Hye hye korang.. rindu hani ke idok? hehe..
Maaf sebab lama menyepi... hani rasa hari ni paling heaven untuk update blog.
hani tak ada masa nak sentuh semua ni macam dulu-duluu lagi.

Okaylah hani nak share tentang hari lahir hani yang jatuh pada 5hb lepas...
so surprise! sangat sangat surprise, bila orang yang kita sayang, 
buat kejutan untuk kite. nak tau apa? 

Pertama.


This!!! hahaha... haa.. dia punya surprise! kate nak balik Cheras, 
sekali muncul je depan office hani.. hehehe...tak penah penah dapat bunga ni... 

Kedua.


This! kek birthday hani.. family raikan untuk tahun ni hehehe.. 
baru ingat nak merajuk, sebab takde sapa wish.... 

rasanya dapat kejutan ni pun dah bersyukur sangat sangat 
sebab orang yang hani sayang ingat hari lahir hani.... 

walaupun banyak hal yang terjadi dalam bulan ni, 
tapi hani tetap rasa happy sebab dapat kejutan dari mereka.
.
dan .. pada hari isnin semalam, incik abang datang office lagi, 
kali ni bukan beri bunga, tapi dia hadiahkan Pandora kesukaan hani.. hehehe... 
terima kasih banyak-banyak...so, hani dapat dua hadiah dari dia. 
satu bunga, dan satu lagi gelang ;)


Okaylah , sampai sini je dapat update. sebab diri ni tak sihat..
so dapat menulis ni je dulu.. maaf sebab lama tak update...

buat dia dan family: iloveyoubothofyou. :*)




No comments:

Post a Comment