Saturday, July 19

Haip korang!

Cik Hani | 23:09 | 0Comments |
Semalam incik abang bawa hani berbuka bersama di restoran SAHA... tak jauh pun.. dekat je.. tapi tempat tu memang special.. hehe.. happy juga rasa! sebab hani tak pernah berbuka bersama dia, baru tahun ni, pertama kali dan kali terakhir pada bulan ramadhan ni... malu juga rasa.. kuikuikui...diam tak diam, dah setahun lebih hubungan kiteorang ni...masih awal lagi...tu pun kadang-kadang selalu juga gaduh.. hehe..

Oh ya, korang boleh lah luangkan masa datang ke restoran tu bersama keluarga atau orang tersayang, sekiranya terniat hati nak rasa menu di restoran tu.. pertama kali hani ke sana, memang tertarik sangat dengan dekorasi susunan serta pemandangan kat situ.. tenang rasa walaupun ramai orang.. :)

Semalam hani rasa rugi tak makan semua buffet ramadhan yang terhidang tu! menyelerakan beb! haha.. hani ingat semalam nak buat review food sikit kan..tapi badan hani letih sangatlah...incik abang pun marah hani agaknya, sebab dapat makan free, tapi tak mau makan banyak...huhu...inshaAllah nanti hani buat review food kat sana ya.. makanan dia memang sedap tahap gred A!

Thank you pada incik abang sebab sudi bawa hani ke SAHA yee.. hehe..  pelbagai menu yang menarik menjadi pilihan ramai yang berkunjung dekat sana semalam, antaranya Caesar salad, Fish n chips, Cabonara, SAHA roast lamb, Wild garden salad, rendang ayam, kambing lamb, chicken chop dan macam-macam lagilah.. itu je yang hani ingat! haha, kalau korang nak tau, pekerja restoran SAHA ni terdiri daripada 90% pekerja melayu tau! so korang tak payah bimbang tentang makanan - makanan tu.. semuanya halal! ;)



Okaylah sampai sini je hani nak update.. nanti hani update lagi ye... kalau nak tau lebih lanjut tentang restoran tu, boleh tengok full detail dibawah :-)



No comments:

Post a Comment