Monday, June 16

Semalam yang indah

Cik Hani | 11:48 | 0Comments |
Semalam incik abang kite datang rumah bawa cat! hehehehe...
terkejut sangat... sebab semalam baru je hani sebut nama dia...
hani cakap kat akak hani tu entah bila nak datang bawa cat...
abang dia (zoel hilmi) bagi ke tak.. sekali magrib tu datang bawa cat...
hehehe.. hani pening juga fikir, mana nak adjust...
kat rumah ni banyak kucing kan, tapi ada satu sangkar kosong, 
hani letakkan kat belakang.. tapi kucing tu manja sangat...
pagi ni hani lepaskan dia, bagi dia main dalam rumah...
sekarang masing masing tido... penat main agaknya.. hehehe...

This is my new cat, Bubu & Bekie.. ;)


Terima kasih kat abang zoel hilmi yang sudi beri kucing comel ni .. hehehe..
oh ya, pada yang minat kucing tu, abang zoel ni jual "Supercat Bath Spray" tauuu
kalau nak info lebih detail, boleh layari laman web ni : www.lovelykucing.com 
atau boleh LIKE fan page lovelykucing ;) 

No comments:

Post a Comment