Thursday, June 19

Comel Tak Bisnes Card ni?

Cik Hani | 15:21 | 2Comments |

Comel tak bisnes card ni? haa.. hani tempah dengan penulis blog yang sangat peramah dan antara blogger yang sangat comel dan cantik.. siapa lagi kalau bukan Zaza Iman ;)

Zaza seorang yang bagi hani sangat berbakat dalam bidang design  ni.. sekali dy design je, hati dah terpaut.. hehehe.. kalau korang nak tahu, harga bisnes card ni hanya rm 25.00 untuk 100 keping card tau. jenis card pula yang berkualiti dan menggunakan laser. memang cantik! korang tak akan kecewa punya!

Zaza Iman atau di kenali sebagai Zaza Zehra ini bukan sahaja mengambil tempahan bisnes card sahaja, beliau juga mengambil tempahan seperti mug, button, cushion, jam, keychain, dan casing handphone!. hani juga di fahamkan Zaza zehra juga menjual Caramelo Almond Crunchies, satu balang hanya rm 23.00 :)

Terbaru Zaza zehra juga membuka tempahan untuk sampul duit raya dan juga kad raya dengan harganya sangat berpatutan. untuk keterangan lanjut, boleh pm beliau di fan page Zaza Zehra ya ;)

Jom follow blog Zaza Zehra di sini : http://www.zazazehra.com






2 comments:

  1. Comel sangat hani. Hehehehe wahh nanti nak satu tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. boleh2.. nnt hani bg ye ;)

      Delete