Saturday, May 31

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

Cik Hani | 15:33 | 4Comments |

ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
 Best sangat baca blog Eraz, sebab banyak cerita tentang anak dia, tentang aktiviti yang dia lakukan dan satu lagi banyak info menarik yang dikongsi bersama.


Keistimewaan blog sendiri - 
Alamakk.. hani tak tau nak story sangat tentang blog hani. just dulu ini blog personal, sekarang dah bercampur. ada bisnes, ada review food, ada artikel dan lain-lain. selebihnya readers lebih tau kot. ;p
kalau ada yang menarik, hani akan share untuk rakan-rakan yang mengunjungi blog hani. blog ini simple dan  masih baru, dalam tahun 2012.. actually, dah lama dalam dunia blogging, cuma banya jadi 'silent readers' je ;)   

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

4 comments:

  1. Semoga berjaya Haniii. Amin InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete