Tuesday, May 13

S-A-H-A-B-A-T

Cik Hani | 23:04 | 4Comments |
Bila bercakap pasal kawan, tak ada sesiapa yang muncul dalam kepala aku selain dari kawan-kawan yang paling aku sayang. The only friends who prove to me that friends means we share everything through ups and downs. I'm not calling them kawan, I called them sahabat. Sahabat yang sentiasa ada bila susah dan senang. Satu-satunya sahabat yang membantu menaikkan semangat bila ada antara kami yang kehilangan semangat. Even though kiteorang berlainan umur, kitaorang tak nampak ada masalah pun dekat situ. Well yeah, age is just a number. Aku rindu mereka. Seumur hidup aku, tak pernah sekali pun jumpa sahabat yang ada ketika susah dan senang nie. Terima Kasih untuk sepanjang persahabatan kita ni. 


Ainaa
Meeya

I MISS YOU, ALL :)



4 comments:

  1. Aummmm, am miss you to hani.. U are my sahabat and my sister.. Tempat ena mengadu masalah.. Terima kasih hani sentiasa ada dengan ena bila ena keseorangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ena..kite sama je ena..keseorangan..
      saling kongsi masalah.. :)

      Delete
  2. Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
    Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. woww!! thanks kak tenkubutang!!! mcm xcayee je !! alhamdulillah!!! akan ku tuntut! hehe

      Delete