Sunday, May 11

LIBSTER AWARD (2)

Cik Hani | 10:04 | 0Comments |

Hani di tag oleh BFF hani, AinaaRoseBerry ! Thank You So Much Dear.
baru hari ini hani dapat balas, sebab baru sihat dari demam yang teruk... hehehe.. :D

Korang tau kan konsep LIEBSTER AWARD ni kan? hani ada terangkan entry yang lepas...
yang baru tahu ni boleh rujuk pada link di atas ye :)

a) Nama Blog
sTeLLa IsLe
b) Kenapa bagi nama blog anda sedemikian???
Sebab punya keistimewaan makna "stella isle" tu hehe...
c) Apa genre untuk blog anda?? ( e.g : Makanan / Travel / Personal)
merangkumi semua.. hehe..
d) Apakah warna tema blog anda?? Senang cerita warna favourite. 
The most you like!
Biru + pink + purple.. tengok juga.. kadang kadang colorfull.. hehe..
e) Pada asalnya, kenapa anda berblog??
sebab nak kongsi mengenai kehidupan harian hani.. tapi sekarang lebih kepada general..
f) Apa pandangan anda dengan dunia blog ni?? Best?? Kurang Best?? Sila
bagi sebab.
bagi hani best..sebab kita dapat kongsi ilmu dan pendapat para blogger yang lain. hani amalkan konsep terbuka.. hehehe...
g) Jenis blog yang anda suka baca??
tak kisah..semua hani layan...
h) Apakah impian anda untuk blog anda?? 
kalau mengenai blog personal ni, hani harap semoga apa yang hani kongsikan pada blog hani ni, dapat memberi manfaat dan ilmu walaupun sedikit kepada orang lain. itu saja impian hani hehe...



No comments:

Post a Comment