Wednesday, April 23

Surprise Secret Garden Dari Incik Abang!!

Cik Hani | 01:23 | 0Comments |
Pada 22/04/2014, jam 9.30 malam, hani dikejutkan dengan surprise yang tak diduga oleh incikk abg!.. menjerit hani bila dapat hadiah tu.. sebab hani tak jangka dy nak hadiahkan pada hani bunga mahal tu... hehe.. terima kasih banyak banyak ye, abang.. makin hari, syg makin menyayangi abg.. :D


Masa hani dapat bunga ni, hani tak tau yang bunga ni bunga hidup.. hahaha.. tiba tiba incikk abang minta hani buka video yang di share dalam FB. barulah hani tau yang bunga ni 100% real flower!! woww.. terkejut hani.. menurut apa yang hani baca, bunga ni akan kuncup (sleep) bila di renjiskan dengan air. hani pun cuba cuba laa..kot kot menipu ke kan.. sekali betul.. comel sangat bunga tu tido tauu... 

Bunga Secret Garden Sleep :)


Romantik sangat Incikk Abg ni.. makin hari, hani makin menyayangi dirinya tau.. hani rasa surprise sangat, sebab petang tu dy ada upload gambar bunga secret garden ni, hani dah memang tertarik sangat tengok bunga tu, sebab color full... suka sangat.. hani tanya dy, untuk mak ke? dy kata bukan.. untuk meja office dy katanya.. rupa rupanya.. dy ada belikan satu lagi untuk hani..kira sepasanglah.. hehehe... dy jarang bagi kejutan pada hani... hani sayang dy....hani janji, hani akan jaga bunga ni elok elok.. ibarat nyawa hani sendiri...semoga hubungan kami kekal sampai bila bila... aminnn....

I LOVE YOU SO MUCH, 
ABANG :))

No comments:

Post a Comment