Friday, April 4

SOPHIE PARIS MALAYSIA. FESYEN TERBARU MASA KINI.

Cik Hani | 14:51 | 2Comments |

Hani ingin memperkenalkan kepada anda BC (Business Centre) yang sedang hot diperkatakan menerusi social network. Just for promote pada yang suka shopping dan berwindow shopping. Bukan untuk para wanita-wanita diluar sana je okay? untuk para lelaki-lelaki pun ada. :)

Nak tahu? Ia bukan sahaja boleh menambahkan pendapatan, tetapi anda juga boleh shopping secara online atau ke stokis/pengedar berhampiran anda. Apa itu Sophie Paris? Pernah dengar? Sophie Paris terkenal diluar Negara dan mula diperkenalkan di  Malaysia. Sophie Paris Malaysia telah dilancarkan secara rasmi pada bulan januari tahun 2012 yang lalu.Pejabat korperat Sophie Paris Malaysia yang terletak di C-01, PJX-HM Shah Alam Tower, No.16A, Persiaran Barat, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, sebelah bangunan Amcorp Mall dan Taman Jaya Putraline Stesen LRT. 9,000 kaki persegi kelebaran ruang dan state-of-the-art pejabat yang direka dengan baik dan berfungsi untuk tujuan operasi korporat, kedai utama, kursus perniagaan dan pastinya tempat yang fantabulous untuk fesyen terbaru dan bergaya.

Selain itu Sophie Paris juga membuka stokis di No.8, Blok B, Tingkat Bawah, Pusat Perdagangan Banting, Jalan Cemerlang 2, 42700 Banting, Selangor. Siapa siapa yang duduk dekat area Banting ni, mesti tahu tempat ni. Waktu berurusan adalah seperti yang tertera dibawah:Bukan cawangan di Banting sahaja, malah Sophie Paris mempunyai 28 cawangan di Malaysia. Dekat negeri Sabah ada, Perlis, Penang, Alor Setar, Terengganu, Shah Alam, Kajang dan Klang. Terdapat pelbagai barangan dan fesyen terkini, seperti, baju, makeup, aksesori dan handbag exclusive yang boleh anda dapati di Sophie Paris Malaysia. Dan harga yang diberikan amat berpatutan serta barangan yang berkualiti. Anda juga di galakkan untuk menjadi agen dengan mendaftar secara online ke lamanweb yang disediakan dibawah. Dengan bayaran untuk tempoh seumur hidup sebanyak RM15 untuk semenanjung Malaysia. Anda digalakkan membayar sebanyak Rm30 untuk yuran keahlian, kos poslaju dan juga satu katalog dari Sophie Paris Malaysia. Dan Rm40 untuk yang berada di Sabah atau Sarawak. Menarik bukan? inshaAllah, hani akan daftar menjadi agen Sophie Paris. Pada yang tidak sempat untuk ke stokis/pengedar berhampiran anda, anda juga boleh membeli-belah menerusi perkhidmatan online yang disediakan oleh Sophie Paris Malaysia, stokis atau pengedar Sophie Paris yang telah berdaftar.Untuk sebarang pertanyaan anda boleh menghubungi admin Sophie Paris di talian 013 2528 799. Oh ya, yang sudah membuat bayaran untuk menjadi agen Sophie Paris atau pengedar Sophie Paris, anda perlu menghantar maklumat pembayaran anda dalam bentuk pesanan ringkas sms. Keterangan lanjut, anda bolehlah terjah ke website berikut.
Website:    http://sophieparis.com.my/ 
                  (Sophie Paris Malaysia)
                  http://sophieparis2u.com/
                  http://sophiepariscloset.com/
                  http://sophieparisclub.com/

Facebook: https://www.facebook.com/sophieparismalaysia 
                  (Sophie Paris Malaysia)
                  https://www.facebook.com/SophieParisBCBanting 
                  (Sophie Paris Cawangan Banting)
                  https://www.facebook.com/pages/Sophie-Paris-BC-KLANG/150403188455696
                  (Cawangan Klang)


2 comments:

  1. Ena first time tahu ni.. Terima kasih share hani.. Nak usya sekejap apa yang ada. hehehe

    ReplyDelete
  2. sama-sama ena cyg :)
    hehehee..

    ReplyDelete