Friday, April 11

REVIEW: Produk Kesihatan Terbaik Dari Legacy Secret Trading.

Cik Hani | 14:13 | 0Comments |
Nak share tentang Produk yang sedang diperkatakan dilaman sosial. Pernah dengar Produk Harum Malam? Apa itu Produk Harum Malam? Okey, kalau korang nak tahu, Produk Kesihatan Harum Malam ni adalah keluaran Legacy Secret Trading. Legacy Secret Trading ini adalah syarikat bumiputra 100% yang mengeluarkan produk supplement untuk kulit serta kesihatan dalaman. 

Legacy Secret Trading bukan sahaja mengeluarkan Produk Harum Malam saja, tetapi mengeluarkan pelbagai jenis produk, antaranya ialah; B'white, GlutaWhite, IHB Radiant Skin Soap, IHB Rose Hair Perfume dan juga Harum Malam. Kalau korang yang pernah makan Produk Harum Malam ni, perasankan pek lama dan baru rupanya macam ni;





100% original dari Legacy Secret Trading. 

Mula-mula hani dengar nama Produk ni, jujur, hani rasa pelik! hani dapat tau pun bila blogger Ainaa buat promotion tentang produk ni dekat page beliau. ekekeke. hani tak tengok lagi masa tu, lepas tu sorang lagi blogger buat review, AthirahCarelink. terus hani KLIK kat blog tya comel tu.. hihi.. 

Hani dah memang tak sabar dah nak pakai produk tu, sebab hani sedia maklum masalah kesihatan hani ni.. dan hani dah cuba pelbagai jenis supplement, tak mujarab.. 

Hani beli sebotol dulu. sebab nak tengok kesan pada diri hani kan. Alhamdulillah. setelah 3 hari pakai, kesan yang ketara sangat sangat! badan rasa segar dan  rasa confident dengan diri. hani puas hati dengan produk ni!. korang takkan RUGI beli produk ni, memang hani alu-alukan. 


Antara bahan-bahan yang terdapat dalam Harum Malam ni semuanya adalah bahan semulajadi seperti ekstrak ros, ekstrak sireh (memang khasiat sireh kat keputihan terjamin sejak zaman nenek moyang lagi), buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, strawberry, pueraria mifrica, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata dan senna.



KEBAIKAN HARUM MALAM 

-mengurangkan tekanan dan tension
 -membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
-mengurangkan kedutan
-menyelesaikan masalah keputihan dengan pantas
-meningkat keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual  (ops)
-membantu anda bertenaga sepanjang hari
-mengatasi masalah vagina kering
-membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-membunuh bakteria dalam saluran kencing
-mengatasi masalah kencing kerang
-meningkatkan sistem badan dan menstabilkan hormon
-membantu menghilangkan masalah bau badan

sebab ianya mujarab, hani beli satu lagi! bersama VeeSpray!

CARA PENGGUNAAN HARUM MALAM 
mudah sahaja. Boleh diminum terus selepas dibuka. 
2 kali sehari (200mlm) untuk keperluan harian anda. 
Mudah, simple dan berkesan.Baunya pun sedap, ala-ala rose.

Oh ya, produk ni bukan hanya untuk wanita yang dah bersalin sahaja, tapi untuk remaja diluar sana, yang mempunyai masalah keputihan yang melampau, masalah bau badan dan mulut. cubalah pakai, memang berkesan tau!

HARGA SEBOTOL HARUM MALAM 
RM 33 (Semenanjung Malaysia)
RM39 (Sabah/Sarawak)
BRD18 (Brunei)
SGD 18 (Singapore)
(termasuk poslaju)

Beli 3, hanya RM90. Jimat RM20. 
_______________________________________________

Oh ya, Legacy Secret Trading pun ada keluarkan Produk baru, VEE SPRAY! 


1 BOTOL : RM36(S), RM40(S/S)
3 BOTOL : RM90(S), RM100(S/S)
30ML/BOTOL
(harga termasuk kos pos laju)


 Khusus untuk wanita yang menghargai diri sendiri dan mementingkan kesihatan serta penjagaan bahagian intim mereka.. sesuai untuk semua wanita seawal usia remaja, yang sudah berkahwin atau tidak, ibu dalam pantang malah yang sedang hamil juga boleh menggunakan produk ini.

KEBAIKAN VEE SPRAY : ✔ Membersihkan organ kewanitaan
✔ Mengurangkan aroma kurang enak (bau busuk)
✔ Mengurangkan keputihan pada miss V
✔ Mengurangkan lendir berlebihan
✔ Membuat organ wanita rapat dan ketat
✔ Membuatkan miss V kelihatan pinkish dan gebu.


BAGAIMANA VEE SPRAY BERTINDAK? Hari pertama - Terasa sejuk pada bahagian dalam miss V.
* Hari Kedua dan Ketiga - Otot miss V akan terasa sedikit mengencang.
* Hingga hari Ketujuh - Miss V akan rapat dari luar (Penggunaan yang berterusan secara rutin akan membantu mengencangkan otot miss V sehingga terasa rapat seperti dara semula. Miss V akan bebas dari keputihan dan bau yang kurang enak.)

** Kesan awal tidak sama bagi setiap individu


ISI KANDUNGAN VEE SPRAY :  * Air suling
* Glycerina
* Ekstrak manjakani
* Ekstrak sireh
* Ekstrak Pueraria Mirifica
* Aloe Vera


CARA GUNA VEE SPRAY :
* Sila rujuk info di atas. Usah main sembur2 je tau.. membazir dan tak berkesan..
* Ikuti panduan/cara serta teknik yang betul akan berikan impak maksima!

RAWAT KEPUTIHAN TERLAMPAU SEBELUM MASALAH KIAN MERUNCING..
** HARUM MALAM untuk dalaman
** VEE SPRAY untuk luaran



Mana nak dapatkan Produk Harum Malam 
Dan Vee Spray ni???

Legacy Secret Sdn Bhd
No 8, Jalan PPSL 2, PT 1834, 
Pusat Perniagaan Sungai Lias,
45300 Sungai Besar, Selangor

No Tel Legacy Secret:
013-2662769

Email Legacy Secret:
sales@legacysecret.com

Website Legacy Secret :

Facebook Legacy Secret:


No comments:

Post a Comment