Sunday, April 6

Aktiviti ke Kuala Lumpur Shopping Hunt 2014

Cik Hani | 01:11 | 0Comments |
Pada 29 / 03 / 2014 yang lepas, hani menghadiri satu program pertama dan terakhir untuk bulan mac,
memang mencabar otak dan fikiran gue, hahaha..  hani nak cite tentang program pagi tu, sebelum ke program rasmi KL SHOPPING HUNT under MEDIA & TOURISM MALAYSIA, program ini diadakan sempena dengan GP SALE serta TAHUN MELAWAT MALAYSIA 2014. Terlebih dahulu, hani nak ucapkan terima kasih pada Ainaa sebab pelawa hani menyertai program KL SHOPPING HUNT nie.. Dan terima kasih pada budak techik, Meeya ni, sebab izinkan hani tumpang tido rumah dia.. memang kecoh rumah tu dibuatnya.. hahahaha :)) itulah saat-saat yang hani rindukan.. diorang memang happening and sporting gile!!


Awal juga kiteorang bangun.. jam 5.30 pagi.. hahaha.. awal tak, awal tak???. hani mamai-mamai bangun, sebab malam tu tido lewat.. borak-borak dengan aina.. hehe.. dah siap comel-comel, kiteorang pun tunggu acul amik, kawan pada mereka berdua.. Destinasi kiteorang, ofcourse ke KOMPLEKS KRAF,KUALA LUMPUR. untuk program KL SHOPPING HUNT.. hehe.. sampai kat sana, dada hani dah dupdapdupdap..berdebarnyaa!! sebab ramai gile!! hani difahamkan seramai 400 orang yang menyertai program ni, terima kasih kepada PENAJA :). Hani diperkenalkan kepada rakan-rakan blogger yang lain, diorang best sangat-sangat..rasa seronok dapat kenal diorang.. :)


Hani dan yang lain daftar pada jam 8.00, dan kiteorang diberikan T-shirt sebagai hadiah. Cuba tengok tu, comel tak? haha.. oren semuaa.. thanks PENAJA. kiteorang pun berjalan-jalan sebelum taklimat bermula pada jam 9.30 pagi... dan perlepasan bermula pada  jam 10.00 pagi.. gilee berdebar wey! teruja pun ada! 
Antara lokasi yang kiteorang pegi, sepanjang Jalan Conlay tuuu.. Pusat membeli Belah Sungai Wang Plaza, Tingkat 3 ( Food Emporium) dan Tingkat 6 (HK Station), Pusat Membeli Belah Berjaya Times Square then pulang semula ke Kompleks Kraf Kuala Lumpur. ponattt wey!




Jam 2.30 baru habiss!! penat, penat, penat!! tapi best wey! sebab dapat kenal kawan-kawan blogger yang lain.. dapat melepak bersama dengan mereka. segan juga, sebab baru pertama kali jumpa diorang,, minum petang dengan diorang, duduk satu table, ramai-ramai macam niee.. hehehe.. asyik nak tergelak je.. masa nak balik rumah sewa meeya, hujan lebat, redah kan jugaa.. sampai rumah, masing-masing dah terlentang, hahahaha.. penat sangat sangat sangat.. tapi inilah kenangan yang hani tak akan lupa sampai bila-bila. :)

SAYANG KORANG SANGAT SANGAT TAUUU!!


No comments:

Post a Comment