Saturday, March 22

Ini Diaa.. Untuk Si Penggemar 'Kaki Shopping' :))

Cik Hani | 14:57 | 0Comments |
Pernah dengar tentang ANYS SYUHADA BOUTIQUE?
Buat si penggemar kaki shopping,
korang boleh lah kunjungi butik ini, yang terletak di Tanjung Malim, Perak. :)
Kalau yang tinggal dekat area Perak tu, senangla kan, boleh terus terjah kat sana.. hehehe...

LOKASI : TANJUNG MALIM LANDMARK : BERHADAPAN SMK KHIR JOHARI. 
BERSEBELAHAN AL-IKHSAN. ATAS KEDAI KEK KIA ABDUL. OPEN FROM 11-8PM DAILY :)


Yang jauh-jauh tu jangan risau, butik ini juga menyediakan
perkhidmatan secara online! korang boleh terus je order menerusi;


INSTA : @by_anyssyuhada

WHATSAPP: 013-4867221


So, kat butik ni, ada jual bermaca-macam jenis baju, of course, fashion terkini! :)
Antara pilihan yang menarik, seperti;

*_* Baju untuk Annual Dinner.
*_* Baju untuk bersantai bersama family and kawan-kawan
*_* Baju kasual pun ada!


Tengok gambar atas tu!!! Meriah tak terkatakan??
Berwarna warni gituu.. beraneka corak dan gaya! :)

Jangan lepaskan peluang korang yea!! ^_^
Selamat Berwindow Shopping!!! ;)

.HANICRUZIER.

No comments:

Post a Comment