Tuesday, February 25

Rinduuu.. :(

Cik Hani | 23:28 | 0Comments |
Salam all readers, malam ni rasa rindu sangat pada dia... entah bila dapat jumpa... hehehe.. orang sedang di lamun cinta.. kalau boleh nak sentiasa melekat jee... werkkk ;)

semoga dia sentiasa sihat dan tabah menjalani kehidupan harian... jauh dimata, namun ku harap jangan lah jauh dihati pula kan kan.. hahahaha... 

ermm.. selalu gaduh dengan dia.. tapi sebenarnya.... gaduh tu laa yang buat aku rinduu sangat kat dia tauu.. sebab.. hurm.. hehehe... tak bolehh cakapp... syhhh.... ;)

rinduu rinduu rinduu rinduuuu bangat seyhh!!!... agak-agak abang, bila sayang boleh kawen dengan abang eh? oppsss!!!.. hahahahaha... tak tau malu ye tulis macam ni.. hahaha.. tapii!!!!! tak salah pun... sebab memang niat kita nak kawen dengan dia.. nak jaga dia.. inshaAllah.. walaupun tak sempurna, tapi cuba nampakkan kesempurnaan tu.. normal laa.. mana ada manusia yang perfect kan? kalau dah berjanji nak hidup bersama, kita sebagai manusia perlu menerima segala perkara buruk dan kebaikan mengenai pasangan kitaa...

okeyy stopp!!! bentyy merapuu kat blog ni.. ada masa, aku updatee lagii.. selamat malam korang!!!!

saya rindu awak, abang....

yang comel, cik hani cruzier :)


No comments:

Post a Comment