Monday, December 23

Meluangkan masa bersama dia, amat ku hargai :)

Cik Hani | 00:08 | 0Comments |
15 DEC 2013, tarikh yang tak akan fa lupa sampai bila bila..
sebab tarikh ni laa first time dalam hidup, fa driving kereta orang..
bukan kereta kawan, kereta si dia pulak tu!!! hahahahahaha....

Sorry to say..memang penakut nak bawak kereta...
sebab, maybe kereta si dia kot.. so fa macam kekok nak bawa..
kena marah lagi ada hahahaha.. tapi...
memang fa hargai sangat sangat apa yang dia dah buat untuk fa..
dia mengajar fa untuk lebih berani driving lepas ni ;p

Tapi yang kelakar tu, dia yang sakit jantung tengok fa driving kereta dia hahahaha..
fa dah cakap awal awal, jangan bebel bila fa bawak, last last dia bebel juga..
hihihihi..tapi tak apa, dia marah, tanda dia sayang fa..
fa faham, dia nak fa cepat belaja... :)
I LOVE YOU, ABANG :D

Satu hari tu dengan dia jee..hihihi..
sampai fa rasa, cepatlah sikit makbulkan doa fa ni kan..
fa nak jadi isteri yang baik untuk dia :p

Kiteorang tengok wayang, cerita favourite fa, "THE HOBBIT"
walaupun fa tau dia tak suka sangat cerita tu tapi dia sanggup tengok
bersama dengan fa tauu....terlalu hargai sangat sangat.. :)
terima kasih banyak banyak bawak fa keluar together..

Susah nak fa gambarkan perasaan fa,
fa cintakan dia...fa nak dia bahagia dengan fa...
fa tau, dia banyak sabar melayan kerenah fa..
fa akui perkara tu..sometimes, fa rasa bersalah juga..

Usia perhubungan kita dah hampir mencecah setahun, 
apa yang fa harapkan, biarlah hubungan ni kekal,
insyaAllah, aminnnn :)



-CikHanizk-

No comments:

Post a Comment