Saturday, December 21

Kesukaan

Cik Hani | 23:57 | 0Comments |
Malam ni fa rasa happy sangat, sebab cerpen fa dah ramai orang baca..
baru 1st posting untuk bab 1.. insyaAllah fa akan post untuk bab 2 pula :)
fa harap ada orang yang sudi support fa... 

fa amat mencintai dunia penulisan, dan fa cuba untuk menjadi penulis yang baik
macam orang lain.. biarlah bermula dari bawah dulu...

dan..fa nak orang yang fa sayang, tau ini hobi paling utama 
yang fa sangat sangat cintai!..
yang ke-dua fa suka membaca. semua jenis novel fa suka.. 
sebut je novel apa, ada koleksi 
dekat rumah ni, dah penuh pun :)
yang ke-tiga, fa cintakan haiwan.. of course kucing! kat rumah ni ada 13 ekor kucing tau.
dan mana mana pameran kucing, dah tentu fa pegi...
yang ke-empat, fa cintakan dunia perfileman! fa suka tengok wayang! 
tak kisah wayang genre apa, semua fa layan... 
dulu pegi dengan kawan-kawan, now dengan si dia :)
yang ke-lima, fa memang suka berjalan..tak kisah berapa lama sekali pun ;)
dan yang terakhir..fa cintakan dunia pelancongan! tempat yang fa suka pegi 
PULAU LANGKAWI :) 

fa nak orang orang yang fa sayang, memahami kesukaan fa..semua yang dekat atas tu hobi fa...
fa tak suka orang memperlekehkan dan mempersoalkan kenapa fa suka...
itulah yang dinamakan hobi.. 
betul tak? -CikHanizk-

No comments:

Post a Comment