Sunday, July 28

I'm Happy With Him..

Cik Hani | 01:01 | 0Comments |
Tak tau macam mana nak nyatakan perasaan kita...kita makin jatuh hati dengan dia..hihi..
terlalu sayangkan dia sampai rasa taknak jauh lama-lama hahaaha!!..
perasaan kita, gumbiraa sangat! diam tak diam, hubungan kita dan dia kini sudah berginjak ke 7 bulan! rasa macam sekejap je kan? Alhamdulillah, masih kekalkan hubungan ini dengan baik..
bukan senangkan nak kekalkan sesebuah hubungan tu, 
apa lagi bila di kenangkan kembali begitu payah nak memikat dan mengambil hatinya :) 

Jumaat lepas dia temankan kita jalan-jalan with kak nana, abg hisham & mama..
sambil tu pun kita temankan dia shopping juga ;) 
perasaan kita?? ishh dah tentu tentu melebar jeee senyuman ni tauu haha..
bukan senang nak jumpa dia tau, sebab diri dia yg terikat dengan kesibukkan kerja,
jarang jumpa..hihi...its okay, janji hati dan perasaan dia tetap pada kita :D

Kita sayang dia sangat-sangat!!

ILYSM ABANG :)


"Aku jatuh cinta kepada dirinya..sungguh-sungguh cinta oh apa adanya..
tak pernah ku ragu namun tetap selalu menunggu...
sungguh aku jatuh cinta kepadanya..." -Rolette ( Lirik Lagu )-



No comments:

Post a Comment