Sunday, June 30

Selangkah Kehadapan...

Cik Hani | 22:00 | 0Comments |
Haiippp korang!! hari ni fa rasa gembira sangat-sangat tau!
akhirnya, setelah sekian lama, fa LULUS juga test komputer ni kan...
hihihi...berkat dengan usaha fa dan juga sokongan dari yang tersayang :)

fa rasa putus asa nak amik ujian komputer ni, kalau korang nak tau, dah 3 kali
fa GAGAL ujian komputer ni tau...setahun fa meninggalkan KPP..
lepas setahun, fa rasa semangat dan keyakinan fa kembali....

jika kita inginkan sesuatu, kita perlu berusaha untuk mendapatkannya bukan?
dan..kini...fa dah dapat apa yang fa nak, tinggal setapak lagi untuk
kehadapan...fa perlukan lesen kereta, untuk kesenangan fa...
sekarang kalau korang tengok, kita nak minta kerja pun orang nak kita ada transport..

so  next week ni, fa perlu hadirkan diri fa untuk ujian amali selama 6 jam..
semoga cepat fa habiskan lesen ni dan cepatlah fa kerja kan....
fa perlukan kenderaan untuk fa gerak ke mana-mana, fa perlukan kerja untuk
masa depan fa...korang mesti fahamkan? :)



Okayylah, ada masa nanti, fa update lagi...
tak lama lagi kita bakal menyambut bulan puasa..
fa ucapkan "HAPPY RAMADHAN AL-MUBARAK"
kepada semua kawan-kawan blogger fa.. :)


No comments:

Post a Comment