Tuesday, June 18

Filem World War Z :: 20 Jun 2013 ::

Cik Hani | 20:51 | 0Comments |

Assalammualaikum korang!!.. 
malam ni saya nak share sikit mengenai filem yang bakal ditayangkan pada 20hb ni...
so, cerita ni adalah salah satu pilihan dalam list saya pada bulan ni..haha..
al-maklumlah, hari tu dah tengok MAN OF STEEL, now, saya nak tengok filem ni pulak..
cerita ni berkisah tentang satu perkembangan virus yang mampu mengubah manusia menjadi zombie. hah lakonan brad pitt ini telah mencipta kenamaan yang paling tinggi dalam filem ni..WORLD WAR Z bermaksud PERTARUNGAN DUNIA ZOMBIE..

Gerry Lane (Brad pitt) berjuang menjaga keselamatan keluarganya disaat ia menjelajahi dunia baru, Lane harus melawan serangan zombie...kesudahannya? kena pegi tengokla kan hahaha...
so, saya nak tengok, filem kali ni bakal mengecewakan atau 
menjadi salah satu filem best seller tahun ni.. hihi... so nantikan filem ni keluar okay? 
:: 20 JUN 2013 ::


No comments:

Post a Comment