Saturday, May 4

Syukur Alhamdulillah~

Cik Hani | 00:01 | 0Comments |


Hari nie, hari yang paling gembira buat fa, sebab dengan usaha fa untuk siapkan final projek ni, akhirnya lepas juga...fa ingatkan fa kene uat sistem ni lagi sekali macam kawan kelas fa kene, tapi rasa macam tak pecaya bile Sir Amin beri green light pada fa, untuk berhenti setakat ni, dan fa diberi masa untuk menyiapkan tesis yang tertunggak tu....syukur sangatsangat...fa rasa macam terkejut sangat, tak sangka, sebab sistem yang fa buat ni, terlalu simple, dan lecturer berikan pujian dan nasihat yang bernas..terima kasih banyakbanyak...fa rasa lega sikit....hari ni takkan fa lupa...sebab diantara 11 orang budak kelas fa, fa sorang saje yang lepas....fa perlu berusaha untuk siapkan tesis ni dalam masa terdekat juga, sebab 13hb ni fa dah kene submit. semoga urusan fa di permudahkan, aminnn...Oh ye, markah penuh untuk presentation tadi 50%..fa tak tau berape fa dapat..untuk laporan & buku log pulak 10% dan untuk tesis 30%...banyakkan?. 
so, wish me luck ye korang!!!...~ Cik Hani




No comments:

Post a Comment