Tuesday, May 14

Graduation Dinner

Cik Hani | 20:10 | 0Comments |
Fa dah habis fikir, fa tak pergi pun dinner ni...memang lah ia malam bermakna untuk fa, tapi...fa fikir transpot tu memang takde...memang boleh fa pegi hotel nilai spring tu dengan kawan fa...tapi..nak balik ke banting tu, tengah-tengah malam, fa rasa takde yang mampu nak antar fa....lagi pun, fa tak nak menyusahkan sesape...takpelah, takde rezeki nak pegi.... :(

korang-korang, sorry tau, kalau fa tak hadir kat majlis ni....hope sangatsangat kite jumpe masa konvo nanti okay??kenangan bersama korang, fa takkan lupa sampai bilebile...4 tahun bersama, sukeduka kita hadapi sama-sama, fa rasa satu kenangan yang seumur hidup fa takkan lupe....fa sayang korang sangatsangat.....



No comments:

Post a Comment