Friday, March 22

Usaha serta Perancangan..

Cik Hani | 14:49 | 0Comments |
Pagi tadi lepas subuh, fa duduk tengok tv sebelum sambung tido, layan MHI...
sekali macam terkedu tengok tv tu..sebab...hahaha...abg angkat fa masuk tv!! Ya Allah! terlalu exited nak tengok tv tu, fa layankan sampai habis...kalo korang nak tau dye lah abg paling the best in the world tau!! sebab dye banyak mengajar fa subject math (statistics & calculus) waktu fa semester satu dulu...korang tau kan fa anti math? fa paling tak suke math! then dye aja bagi fa pandai..sampai satu nota tu penuh dengan tulisan dye!..conteng2 sume!lepas tu kiteorang nie dah lost contact dengan dye..name je ade FB, tapi memang jarang giler nak bertegur sapa...akhirnya abg angkat fa tu berjaya juga kan...fa baca status FB dye, yang penting ade USAHA dan PERANCANGAN..betul ape dye cakap..dah berjaya dalam hidup..alhamdulillah...i'm proud of you, abg zahin :)

No comments:

Post a Comment