Monday, March 18

urm..

Cik Hani | 11:24 | 0Comments |
Fa rasa happy sangat semalam sebab dapat luangkan masa dengan dye...pegi sane sini...walaupun hati fa nie cemburu sebab ade orang tu masih lagi minat kat dye....walaupun orang tu cuma berkias, tapi fa dapat rasa...tu pun fa diam je fa taknak fikir sangat....fa nak happy je dengan dye, satu hari ade dengan dye...tapi malam tadi, fa rase fa makin jauh dengan dye..fa tak tau kenape....mungkin sebab fa dah rosakkan dye punye plan ke..or..mungkin sebab dye fikir fa nie tak pandai nak berdikari..okla, fa tak tau sebenarnya dye ade hal dekat nilai tu, dye takde pun nak story morry dengan fa..kat situ je fa dah kecik hati...kalau fa tak sms dye minta dye mek fa balek semula, entah sampai bila bila pun fa tak tau pun dye nak jumpa "kawan" dye kat nilai tu...dye tak penah pun nak citer rutin harian dye...dulu rajin juga dye call beritahu dye kene pegi mana, dye kene buat apa..sekarang dah nampak lain sikit..tu pun fa takde nak cakap ape ape..fa rase bersalah sangat sebab dye kene patah balik amik fa dekat uma sewa tu, malam tadi memang dah tergerak hati nak minta dye patah balik, sebab fa tak nak dye moody dengan fa...fa tak tau nak buat apa...fa rase, fa nie selalu je nyusahkan dye....fa anggap je dye sibuk, tak sempat nak beritahu ape ape.. :) fa sayang dye sangat sangat, fa harap dye faham perasaan fa nie...

No comments:

Post a Comment