Sunday, March 24

Teringat si mangkuk ayun tu..

Cik Hani | 22:44 | 0Comments |

"Fa ade bende tak nak cite?"

"Cite ape eh?"

dye senyum je..fa pun dah pening memikir, ape benda lak nak cite nie hahaha....

"Fa selalu tulis BELOG. fa memang macam tu kan, macam budak2, eja pun main hentam je. BLOG la." 

muke fa mase nie kan..tuhan je yg tau, merah padam..memang pelik giler macam mana dye leh stalk fa punye belog nie..fa bagi fake smile kat dye, nak tutup perasaan malu giler nie...

hahh, kan kan kan.......adehh.......rupenye tunang dye suke bace belog fa!..hahahaha...adeh malu giler la..dah la ape apaape hal fa luahkan kat dalam belog tu je kan... segan giler laaa....

dye punye muke mase tu memang slumber je.. bagitau tunang dye suke bace belog fa, sebab ade ayat jiwang untuk buah hati, katenye..bengong tol hahaa...

adeh sampai sekarang bile dengar, rase macam nak tergelak pun ade..ape yang bestnye belog nie?..fa rase biase je, terima kasih cik tunang (tak tau name), sebab sudi luangkan masa bace belog ni, tak sehebat mane pun, lebih banyak meluahkan perasaan je :) maluu sayeee .. 

#okey korang, nanti fa update lagi, nak study..bye :) #

No comments:

Post a Comment