Friday, March 22

tengok nie!!

Cik Hani | 16:13 | 0Comments |
Dulukan fa penah bagi tau bantal comel kaler merah tu kat dye... :)
 sebab nak dye letak dalam keta..hihi...
lagipun fa suke bagi benda yang comel kat dye..
bende tu pun memang fa suke...
orang kata biarlah kite hadiahkan benda yang kite suke
 kat seseorang yang kite sayang kan?

ehem, tapi nie yang warna putih tu agakagak nak uat ape eh? hihi....

 ^__^




#Holaaa, kejap lagi fa nak balek nilai dah, hope korang jangan rindurindu nak tengok belog nie eh, sebab fa akan tinggalkan dunia belog nie buat masa seminggu! haha.. fa sayanggg korang, thanks yang sudi follow belog nie eh!~#

No comments:

Post a Comment