Wednesday, March 13

Kenangan 3Hari Di Langkawi

Cik Hani | 16:09 | 0Comments |
Hello Readers...maaflah ye sebab tak upload pic langkawi lagi dekat blog nie..bukan ape, ambil masa sikit untuk ubati kekecewaan team kiteorang nie setelah di abaikan oleh pihak lain..senang cite, macam2 dugaan yang kiteorang lalui...serius, memang tragis habis..fa malas nak citer lebih lebih..walaupun penuh kesedihan, tapi kiteorang cube enjoy kat sane, bukan senangkan nak datang LANGKAWI..penuh kelukaan..sakit hati pun ade :)...terima kasih pada yang sudi membantu..insyaallah, andai di beri peluang ke sana lagi, kami akan melawat keluarga yang baik hati tu :)







No comments:

Post a Comment