Thursday, March 14

Coretcoret Tengah Hari :)

Cik Hani | 12:27 | 0Comments |
Wuhaaaa...Fa nak tengok wayang nie..nak ikot??..hahaha.. :) takyahlah, dok uma jela kan kan??..hee~ tapi. betul nie fa nak keluar tengok wayang, tau tak punya kempunannya nak pegi? bukan setakat tengok wayang, pegi i-city pun tak tercapai lagi..nak tengok lampu neon warna warnie tu hihi...fa suke jalanjalan waktu malam, sebab fa nie batak sikit haha. bukan batak ape, fa menyukai pemandangan waktu malam :) kalau diberi kesempatan untuk fa pegi, terima kasih banyak banyak. sebab memang teringin nak pegi. tapi bukan tu tujuan utama fa coretcoret kat blog nie, tujuan utama tadi nak pegi tengok wayang...haha..asyik citer melayu je, sesekali nak layan citer omputih..haha..buley tak??korang ade suggestion untuk fa tak?..sambilsambil tu fa nak habiskan BRIM RM250 nie..dah takde masa lagi nak merayap bila dah balek kolej nanti. erm. pastu fa nak renew kad popular fa..dah nak tamat tempoh tauu..haha..kang nak beli pape dah susah, sebab tak dapat harga diskaun!~hahaha. bengong!~ tengokk nie, rancang je lebeh, kang tak jadi :P

tujuan utama coretcoret nie juga untuk info kat korang yang 25hb nie, fa ade exam..walaupun satu paper je, tapi fa harap sangatsangat doa daripada korang! fa nak last semester nie pointer fa mesti lebih angka 3.*** kalau fa mampu dapat lebih dari tu pun fa dah berpuas hati. bukan senang nak dapat pointer gempak kan? tengokla pun subjek ape, naik giler dah. nasib baik satu subjek je last sem nie. itupun terikat dengan sistem yang buley uat fa tingtoong..haha..

lepas daripada exam tu fa ade satu aktiviti yang menggabungkan DSK dan DPM..kiteorang akan bermalam di hotel putrajaya selama 2hari 1malam.tapi tak pasti aktiviti tu berape haribulan, dan memang rase macam seronok juga. sebab ade treasurehunt. ape salahnya sibukkan diri dengan aktiviti macam nie kan..lepas tu ade juga aktiviti gegar belia & kiteorang akan ke dataran merdeka. yang ke dataran merdeka nie fa tak pasti sangat nak buat ape kat situ, tapi kate budak DPM, nak bagi makan kat orang yang kurang upaya...

then pada 15.4.2013 hari penentuan dimana pertama kali fa akan persembahkan sistem fa yang tak siapsiap tu kan kat semua lecturer upm..hope korang doakan yang terbaiklah ye. andai mereka suka, bonus bagi fa, sebab fa tak payah lagi susah payah fikir tentang nie, cuma tinggal print-out jela nantikan..apapun doakan lah agar segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan..aminn..

sekejap jew mase berlalu, nanti dah nak masuk bulan APRIL...dan seterusnya...dekat nak habis belaja nie...ermm..impian fa nak bersama dengan dye agakagak korangkan tercapai tak? sebab fa belum lagi keje..lesen keta pun fa tak amik lagi..tapi fa dah janji dengan dye, fa nak habiskan juga lesen keta nie. fa nak cepat keje..erm..actually, fa dah ready sebenarnya dengan semua nie....susah senang fa nak biala hadap samasama. fa sayang dye sangatsangat. fa hanya merancang, Allah juga merancang..dan fa tahu, Allah sebaikbaiknya perancang.. :) fa harap dye sudi terima fa..fa mengaku ye, fa bukan yang terbaik..tapi fa cuba jadi yang terbaik untuk dye..fa ingin menjadi teman hidup dye...seandainya dye masih memerlukan fa dalam hidup dye :)


*sampai kat sinie je coretcoret kite, nanti ade masa, fa cite panjangpanjang lagi yeaa...hope korang tak jemu singgah ke blog fa yang tak seberapa ni tau tauuu....salam manis berserta senyuman uat korang~


No comments:

Post a Comment