Monday, March 11

Cik Diary Hati

Cik Hani | 18:45 | 0Comments |
Salam readers, tengah buat ape tu? hope korang semua sentiase berada dalam keadaan yang ceria selalu. :) petang nie fa nak luahkan perasaan fa..tapi tak tau nak mula dari mana...erm...fa..fa rindu kat dye...fa nak
sangat call dye...tapi..fa takut...takpela fa luahkan je kat blog nie kan..lagipun kat sini ade korang...

fa..fa rase dekat akhir2 nie fa selalu down...down sangat sangat sangat...fa tak tau ape yang harus fa buat, sedangkan fa dah cuba buat yang terbaik..tapi still nampak cacat kat situ. mungkin fa yang tak pandai nak layan dye dengan baik. fa..fa rindu sangat kat dye...malam nak ke lcct tu, memang dye ade antar fa..fa diam je mase tu...fa tak tau nak cakap ape...memang hati nie seronok sangat dapat jumpe dye, tapi tu la malam last..sebab lepas tu rasenye dah tak macam selalu... :( 

fa taknak hilang dye, seyesly,bialah tak jumpe, bialah dye tak selalu call or mesej sekalipun..janji hati dye tak berubah....fa tau lately nie dye terlalu busy dengan keje dye...so fa pun tanak ganggu dye sangat. biala rindu fa nie fa luahkan kat sinie je.....fa rindu nak dengar dye bergurau dengan fa..walaupun fa terusik hati kadang kadang tu, tapi tulaa yang membuatkan kite rapat sangat dengan dye..fa rinduu sangat sangat....Fa minta maaf kalau sejak beberapa hari nie abg tak bahagia bersama fa...maafkan fa...maafkan fa....


"Andainya masa diizinkan Tuhan, ku bina mahligai indah bersama..
hanyalah engkau seorang..untuk..selamanya.."

No comments:

Post a Comment