Friday, March 22

Bicara Malam

Cik Hani | 00:44 | 0Comments |
Tadi nak tido, lepas tu dah mama suruh makan burger pulak, memang tahan je mata nie nak lelap....haih...mata nie bukan kat nota, tapi dekat FB! takpela, nanti balek sane, dah tak dapat nak online kan...ngadap laptop je la jawabnya....tadi mama fa asyik tanya abg je...erm...sayangnya mama ngan abah dekat tu yek...kat fa nie jangan kurang tau haha.. :) gurau je...abah ngan mama tu macam nak jenguk abah abg...tapi tak tau bile..mungkin masa fa kat kolej kot... 

mata da nantok, erm..malam sabtu fa akan ke dataran merdeka, kalo ade korang yang datang sane, sms fa ye..mana tau dapat jumpa kejap ke kan.. :) kalo nampak fa tu, tegur tegurlah ye...kat sane fa ade aktiviti....fa kene pakai baju merah...DSK kan..hihi...hope ape aktiviti yang dirancang malam sabtu tu, berjalan dengan lancar dan di permudahkan.. aminnn :) okaylah, nanti fa update lagi dari masa ke semasa eh..mata nie dah mengantuk sangat..selamat tengah pagi semua.

No comments:

Post a Comment