Tuesday, February 26

Untuk Dye..

Cik Hani | 13:40 | 0Comments |

Syg tak mampu mencari pengganti yang serupa dengan abg untuk berada di hati syg . Di tempat abg . Terima kasih kerana menerima diri syg serta  kasih sayang syg terhadap abg. 
Terima kasih kerana membalasnya dengan baik . Syg amat sayangkan abg .
Abg , bimbinglah syg selagi abg mampu . 

Temani syg selagi abg inginkan . Genggam tangan syg dan janganlah lepaskan untuk sekali . Abg , beradalah dengan syg sehingga nafas syg yang terakhir . Andai syg pergi dulu , temanilah syg dengan setiap doa abg . Temanilah syg dengan setiap ingatan abg terhadap syg . Andai kita terpisah , biarlah hanya maut menjadi penyebab . Syg sayang abg! .

Abg , genggam tangan syg . Jangan pernah lepaskan genggaman itu . Syg tak ingin jatuh lagi . Syg tak ingin lagi pergi tanpa abg . Abg , berjanji dengan syg yang abg akan sentiasa ada dengan syg . Saat syg jatuh , berjanji dengan syg yang abg akan capai tangan syg . Janji dengan syg yang abg akan hulurkan tangan abg untuk bangunkan syg semula .

 Abg , jangan pernah tinggalkan syg . Untuk kesekian kalinya , syg tak mampu hidup tanpa abg . Sehingga nafas syg yang terakhir , hanya abg berada di hati syg . Abg , andai ada jodoh kita , JADIKAN SYG YANG HALAL UNTUK ABG . Hanyaaa itu permintaan syg .


HAPPY ANIVESARY ABG :) syg bersyukur ada abg yang hadir dalam hidup syg...
#Bila mereka persoalkan , sama ada JODOH atau CINTA ,
saya akan mengatakan ianyaaa JODOH .Alhamdullillah . :) #

Salam sayang,
Cik Hani.

No comments:

Post a Comment